Västgötaserien 2014-04-26

Lördagen den 26 april var det åter igen dags för två av Alingsås Judoklubbs judokas att tävla. Denna gång bar det av mot Lidköping och den tredje deltävlingen av Västgötaserien. Oliver Wikström och Olle Lindgren var på plats och representerade klubben. Det var mycket glädje bland barn, tränare och föräldrar under dagen. Dessutom visade barnen som tävlade upp en mycket fin judo för alla som tittade på.

Thumbnail image

Först ut på mattan var Oliver och han mötte mycket tufft motstånd. Men han kämpade på hårt genom alla sina matcher. Han visade sina fina judotekniker och var som alltid lugn och behärskad. Denna gång fick Oliver ta med en bronsmedalj hem till samlingen.

Thumbnail image

Sedan var det klubbkompisen Olles tur. Denna tävling var hans första och då är det mycket nytt att ta in. Han klarade utmaningen bra och visade att han är en kille att räkna med på andra tävlingar framöver. Han arbetade sig koncentrerat och metodiskt genom sina matcher och tog en bronsmedalj. Båda pojkarna hade en bra tävlingsdag. De var nöjda med  sina insatser och glada över sina medaljer när dagen led mot sitt slut.

Thumbnail image