Resultat från GOG Stenungsund 2012-10-20

Alingsås Judoklubb har under helgen deltagit i årets sista GOG CUP som gick av stapeln i Stenungssund. Klubben har deltagit med 10 tävlande barn och ungdomar och resultatet blev mycket positivt, med härlig judo och mycket fina matcher från Alingsås judokas.
I P-11-27 kg ställde Christopher Rodriguez upp med en vilja att vinna och kämpade sig hela vägen till finalen där han vann med högsta poäng och tog därmed guld och dessutom fick Christopher priset som bästa judoka i P-11 klassen för sin fina judo.
I P-11-31 kg tog Viktor Kornstad en mycket meriterande bronsmedalj efter att ha vunnit sin pool. I semifinalen räckte han inte ända fram, hade dock säkrat bronset och en plats på pallen.
I P-11 -32 Tog Felix Arvidsson en brons medalj efter att ha vunnit bronsfinalen.
I P-11 -33 kg tävlade Ludvig Huldin och Viktor Lundberg. Både gjorde strålande bra ifrån sig, Viktor förlorade mot sin klubbkompis Ludvig men tog igen det i nästa match där han vann på högsta poäng och tog därmed en bronspeng. Ludvig Huldin vann alla sina matcher och kom till final men där föll han i sista minuten och vann därmed en silvermedalj.
I P-11 – 37 kg gjorde Filip Detterberg en fin insats och lyckades ta sig till bronsfinalen som han vann och därmed ett brons till till samlingen.
Flickorna gjorde det de skulle göra att jobba metodiskt och använda sina tekniker rätt tillfälle.
Moa Wikström tog brons i F-11 – 37 kg och Hanna Åslund tog ett brons i F-13 – 40 kg.
De äldre pojkarna visade tidigt att de ville vara med och kliva upp på prispallen. Carl Huldin i P-13 – 42 kg tävlade bättre än på länge. Det belönade sig med att han vann alla sina matcher med högsta poäng och tog därmed guldet i sin viktklass.
Simon Detterberg i P-15 +66 kg, var lite orolig i början och tävlingsnerverna infann sig men han övervann sin rädsla och vann alla sina matcher till finalen där han föll för en urstark kille men silvret var redan säkrat.
Facit för denna dagen: 2 guld, 2 silver och 6 brons samt pris för bästa judoka till Christopher Rodriguez.

GetAttachment

stående: Viktor Kornstad, Simon Detterberg, Hanna Åslund, Felix Arvidsson
sitttande: Moa Wikström, Christopher Rodriguez, Filip Detterberg.

2012-10-20 15.27.12

Christopher Rodriguez med guldet och priset till bästa judoka